Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φήμες για επικείμενη ανακοίνωση νέου τίτλου Crash Bandicoot

*
Η παρουσίαση των Xbox και Bethesda πλησιάζει και όπως είναι πολύ φυσικό, έχουν ξεκινήσει οι φήμες σχετικά με το τι πρόκειται να παρουσιαστεί. Πολύ πιθανό μέσα στις ανακοινώσεις να υπάρξει και μία για ένα νέο παιχνίδι Crash Bandicoot. Η πληροφορία προέρχεται από τον Jez Corden, δημοσιογράφο της ιστοσελίδας Windows Central, που μιλώντας στο πρόσφατο Gaming podcast του site ανέφερε ότι το project είναι κάτι σαν multiplayer brawler και πίσω από την ανάπτυξή του είναι η Toys For Bob.

"Νέο Crash; Από που μάθατε αυτή την πληροφορία. Υποτίθεται ότι δεν θα διέρρεε από εμένα".


"Πιστεύω ότι θα δούμε ένα νέο Crash Bandicoot και δεν πρόκειται να είναι απλά ένα Crash Bandicoot, θα είναι ένα multiplayer Crash Bandicoot...Είναι κάτι σαν brawler τεσσάρων παικτών, όμως θα επικεντρώνεται στον Crash".

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης ειπώθηκε πως ίσως πρόκειται για το εδώ και πολύ καιρό φημολογούμενο "Wumpa League" game, όμως ο Corden είπε ότι δεν είναι αυτός ο τίτλος του.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*